




AAhşap boyama kursu İstanbul
AHŞAP BOYAMA:
(Aktif kurs)
Cumartesi 16:00 - 19:00
Çarşamba 16:00 - 19:00  arası
Ders süresi 3 saat
Kurs süresi 3 aydır.
Her 3 ayda bir yeni grup açılmaktadır.
Sadece 1 gün tercih edilebilir
2020 -21 yılı 1.dönem
  AHŞAP BOYAMA dersleri 
Haftasonu grubu 3 ekim Cumartesi günü
Haftaiçi Grubu 7 ekim Çarşamba günü başlayacaktır . 
Dersin işleyişi:
Kursumuz hızlandırılmış kurs olup
3 ay sürer. Her gün ortalama 2-3 teknik çalışılır. İlk  2 ayda görülen teknikler için kurs malzemelerinden ahşap plakaları ücretsiz olarak kullanabilirsiniz . Normal akrilik boyalar, fırçalar ve diğer gerekli materyalleri dersin işleyişine bağlı olarak yine kurs malzemesinden kısmı olarak kullanabilirsiniz .Buradaki amaç dersi daha verimli ve hızlı işlemek,malzemesi görüp tanımak, sadece size uygun  ve gerekli malzemeleri hobi kırtasiyelerden satın almanızdır. 3. ay içinde sizin getirdiğiniz boyanacak materyaller üzerinde alıştırma yapılır. 
3 ekim Cumartesi günü  ve 7 ekim Çarşamba günü saat 15:00 de 1 saatlik ücretsiz katılım olup, tanışma, yapılacak çalışmaların örneklerle anlatımı, malzeme listesi oluşturma ve yoğunluk durumumuza göre haftaiçi ve haftasonu dersler ve saatleri gibi farklı ders günleri planlaması yapılacaktır. 
      Belirtilen ücretsiz ders toplanma tarihi ve saatinde Kursta bulunamayanlar, en geç bir sonraki hafta , istedikleri haftaiçi ve haftasonu grubu ders gününe kadar kayıtlarını kursa gelerek yaptırmaları gerekir.
 
 
Ahşap boyama eski ahşap eşyaları veya henüz işlem görmemiş ham malzemeyi, polyester vb malzemeyi, çeşitli malzemeler kullanarak isteğe, zevke uygun ,kullanılır hale getirme işlemidir. Özgün tasarımlar, tepsi, vazo, masa, çerçeve ,dolap, vs..
Malzemeleri genel olarak zımpara, çeşitli fırçalar, tekniğe uygun boyalar, çeşitli aparatlar vernik, süsleme için objeler gibi..
Ahşap boyama -Teknikler:
Doku zemin teknikleri  :
(Budaklama, poşet doku, kağıt doku, mermer doku, sünger doku, varak uygulama, ahşap doku, kadife doku , tuğla deseni vb..)
Eskitme teknikleri  (silerek, mum ile, antik eskitme, boya ile, vb)
Kabartma, rölyef , boyut verme teknikleri
Efekt boyama teknikleri
Çatlatma teknikleri  (düz, antik, örümcek, timsah)
One-stroke tekniği
De-coupoge (dekupaj) teknikleri)  (peçete, kağıt ,
Transfer teknikleri 
Stencil tekniği